Följer 11570 butiker Hittade 218 rabattkoder Alla rabattkoder är kontrollerade och fungerar

Vanliga frågor

Vad gör Rabattkoder.nu?

Rabattkoder.nu samlar in rabattkoder från de största butikerna på nätet vilket hjälper dig att spara pengar när du ska shoppa.

Vilka erbjudanden hittar jag på Rabattkoder.nu

Rabattkoder.nu samlar in och listar rabattkoder som du kan utnyttja genom att kopiera och klistra in rabattkodsfältet i kassan när du handlar i en butik.

Hur hittar jag en rabattkod?

Om du vet namnet på den butik som du vill handla från kan du skriva in namnet på butiken i sökrutan längst upp på sidan. Du kan även klicka dig fram till din butik från förstasidan under ”Klicka dig fram till din butik”. Här hittar du alla butiker vi följer och samlar in rabattkoder från. Klicka på knappen ”Visa kod & öppna sidan” för den rabattkod du vill använda, kopiera rabattkoden och klistra in den i rabattkodsfältet i butikens kassa när du ska betala. Det händer att webbutiker kallar rabattkod för något annat, som te.x. kampanjkod, värdekupong, kupongkod m.m. Det är dock bara olika namn för samma sak och det vi betecknar som rabattkod.

Varför visar ni färre rabattkoder än andra liknande sajter?

Vi lägger stort värde i att du som besökare ska bli nöjd och framför allt inte bli besviken över att en rabattkod inte fungerar. Därför listar vi bara rabattkoder som med 100% säkerhet fungerar. De flesta rabattkoder har ett slutdatum och när en rabattkod når sitt slutdatum tas den automatiskt bort från Rabattkoder.nu. 

Kan man använda en rabattkod flera gånger?

I regel kan du använda en rabattkod flera gånger inom giltighetstiden förutsatt att det inte står något annat.